Kehäketut Turussa taas

Tehonrakentajien Titanik-gallerian näyttely päättyi 3.5.

Kuvat paljastavat, että taidenäyttelyn purku näyttää kutakuinkin samalta kuin sen ripustaminen. Eroa näillä kahdella toiminnolla on niiden kesto. Jos ripustaminen vaatii kolme työpäivää ja kolme vapaavalintaista lounasta (China & Thai Palace, Sahara ja Kasviskeidas) niin purku vie noin 3 tuntia ja yhden sipsipussin (Lidl).

Kesto ei ole ainoa piirre, joka erottaa purun ripustamisesta. Näyttelyn purku eroaa myös henkisiltä tapahtumiltaan. On tunnettu tosiasia, että näyttelyn päättyminen voi herättää taiteilijassa haikeutta, helpotusta tai päämäärättömyyttä. Ei ole syytä huolestua, jos näyttelyn purku herättää myös edellä mainituista poikkeavia taidetuntemuksia.

Kuvataiteilija voi havahtua siihen, että puoliksi poispakattu installaatio näyttää tuoreemmalta ja valmiimmalta teokselta kuin se oli täyssotisopassaan. Tälläisen tunteen voi helposti tulkita epäonnistumiseksi, vaikka se on merkki kongitiivisesta aktiivisuudesta.
Mieli etsiytyy uusille inspiraation urille, kun pyhä kokonaisuus raivataan pois sen tieltä.

Ja kaikki nämä tuntemukset vain Lidlin sipsipussin hinnalla!

hemuloordi_titanik_purku

titanik_hyvonen_laukkanen_purku

tehonrakentajat_hemuloordi_hyvonen_purku

ismo_torvinen_ 100_most_influental_person

tehonrakentajat_titanik_lelut

tehonrakentajat_titanik_purku_saari

titanik_laura_laukkanen_purku

titanik_tehonrakentajat_ikkuna

tehonrakentajat_turku_ruuhimaki