Suuri avajaispäiväkuvasto

Vietimme menestys-teemaisen Tehonrakentajat näyttelyn avajaisia 9.4. Titanik-galleriassa Turussa. Näyttely on nyt avoinna 3.5. asti.

Tällä kertaa tehotiimissä tapahtui jotain ihmeellistä: teholaiset ehtivät valmistautua juhlahumuun! Näyttelyn ripustuksen ja avajaisten välillä oli aikaa henkilökohtaiseen tehostautumiseen. Power nap, suomalainen suihkuvesi ja kultainen kynsilakka – siinä on menestyvän kuvataiteilijan kauneusresepti.

Tehonrakentajille tuttuun tyyliin suunnittelimme avajaisruuan teemaan sopivaksi. Tällä kertaa emme taltioineet juhla-antimia, mutta voimme paljastaa menun näin kirjallisessa muodossa. Inspiraationa toimi Hemuloordin “Mitä ottaisit autiolle saarelle Johanna?” -installaation kultaiset banaanit. Menestysnäyttelyn makupaletti koostuu tuoreesta ja kuivatusta banaanista. Pehmeän suutuntuman tarjoaa makea banaanivaahtomakeinen.

Nappaa siis banaani haluamassa muodossa ja tempaudu avajaistunnelmaan seuraavan kuvatarjottimen verran!

tehonrakentajat_menestys_avajaiset_titanik

tehonrakentajat_menestys_ulkona

tehonrakentajat_rahapyramidit_avajaiset

titanik_impola_torvinen_ai_phoshop

torvinen_most_influental_people

laukkanen_whitening_system4

titanik_laukkanen_whitening_system3

tehonrakentajat_laukkanen_whitening_system_ilta

tehonrakentajat_whitening_system_valotaulu

titanik_valaistu_julkisivu